изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:53 EEST
В София задържаха 10 роми, убили мъж заради апартамента му    
Ред и сигурностСофия. На 6 октомври т.г. са били задържани 10 лица, свързани със случая с горящия автомобил в кв. "Волуяк" на 18 септември т.г., предаде репортер на Агенция “Фокус”. Тогава след сигнал органите на реда откриват в багажника на лека кола обгорял труп на мъж.

При аутопсията е установено, че той е бил удушен преди палежа, съобщи днес началникът на сектор "Престъпления срещу личността" в СДВР майор Ивайло Спиридонов. След залавянето на извърштелите те са направили пълни самопризнания, установена е и самоличността на убития - Асен Тодоров Митрев на 59 г. от столичния жк "Люлин". Извършителите са от ромски произход и са на възраст между 18 и 21 години, криминално проявени. Мотивът за убийството е имотна облага, съобщи днес майор Спиридонов. Ромите са се опитали да принудят Асен Митрев да им припише двустайния си апартамент. Убийството е извършено в къща в кв. "Банишора", а запаленият автомобил е откраднат същата нощ. Пет от лицата са участвали пряко в убийството, а другите 5-има са присъствали. “В последните 10 години от моята практика не помня убийство с толкова много участници”, заяви майор Спиридонов.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В София задържаха 10 роми, убили мъж заради апартамента му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди