изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:07 EEST
Секси медицински сестри в конкурса Flirt-Playboy Connection    
Мис & МистърВсеотдайни лекарки и милосърдни медицински сестри разпалиха въображението на гостите на Планет Клуб, гр. Варна, където варненци за последен път за този сезон имаха възможност да станат част от шоуто Flirt-Playboy Connection.

Победителка стана Росица Тонева от Стара Загора. Росица спечели журито с перфектен танц на пилон, облечена като лекар от Спешно отделение. Тя е на 22 години, зодия Дева и е последна година студентка в МЕИ - гр. Варна, специалност Индустриален мениджмънт. Много повече я вълнува модата, отколкото лекциите и иска да стане професионален модел. В свободното си време спортува и учи италиански език.

Сърцата на публиката грабна сексапилната медицинска сестра в пепел от рози Кристиана Пасева от Варна. Тя е само на 18 и сега завършва Бизнес Банк училище. Иска да стане актриса, но в Hollywood. Кристиана е бивша треньорка по плуване и Мис Лято 2005.

http://www.focus-press.net
 


Сходни връзки

Секси медицински сестри в конкурса Flirt-Playboy Connection | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди