изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:56 EET
БАНКА ДСК НАМАЛЯВА ЛИХВЕНИТЕ СИ ПРОЦЕНТИ    
Новини

От днес Банка ДСК отново намалява лихвените си проценти по новоразрешавани жилищни кредити в лева и евро. Промяната на лихвените проценти е промоционална и е в сила до 31.12.2005 г., съобщиха от банката.



Новост е и това, че банката предлага на клиентите си възможност за избор за фиксирана лихва за първата година или за първите три години от срока на издължаване на кредита.

За кредитите, обезпечавани с ипотека и при доказване дохода на кредитоискателите, фиксираната лихва за първата година за левовите кредити е 4,9 %, а за първите три години - 5,7 %. За кредитите в евро фиксираната лихва за първата година е 3,8 %, а за първите три години – 5,5 %.

След изтичане на фиксираното олихвяване, клиентите могат да се възползват от преференциалните лихвени условия на пакетна програма “ДСК Уют”. При кредити в лева лихвеният процент варира между 10,30 % и 9,30 %, в зависимост от това дали са изпълнени условията на програмата. Ако клиентът превежда месечно възнаграждението си, независимо от неговия източник, по сметка в банката или погасителната вноска по кредита плюс 60 лева, получава допълнителна лихвена отстъпка от 0,5 %, като по този начин лихвеният процент за оставащия период от срока на кредита достига до 8,80 %. Кредитоискателите, които издължават кредити в евро, заплащат лихва от 9,70 %, а ако са изпълнили условията на програма “ДСК Уют” - 8,70 %. При превеждане на месечното възнаграждение по сметка в банката или на погасителната вноска по кредита плюс 60 лева, лихвеният процент по кредита е 8,20 %. НДТ

 

 


Сходни връзки

БАНКА ДСК НАМАЛЯВА ЛИХВЕНИТЕ СИ ПРОЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди