изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:37 EEST
9.15 ч.: Застреляха мъж и жена в джип в кв. Емил Марков!    
Ред и сигурност  45-годишната Шинка Манова, бивш началник на митница “Горубляне”, и нейният шофьор бяха убити тази сутрин в София, съобщиха от МВР. Убийството стана в 9.15 часа.

Според първоначалната информация шофьорът е починал на път за болницата, а Манова е загинала на място в джипа, който е собственост на фирма на името на бившия й мъж. Шофьорът отскоро е работел при нея, уточняват от полицията, предаде БНР. Двете тела са открити в джип Тойота Ландкрузър на ул. "Деян Белишки" 30 в столичния кв."Гоце Делчев", бивш "Емил Марков". Районът около местопрестъплението е отцепен от полицията. Според БТА и БНР, които цитират шефа на “Спешна помощ" д-р Георги Гелев, мъжът е застрелян с два куршума в главата. Очевидци разказаха, че по тойотата е стреляно три пъти, след което водачът загубил контрол над управлението и колата се забила в близкия блок на улица "Деян Белишки".
http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

9.15 ч.: Застреляха мъж и жена в джип в кв. Емил Марков! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди