изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:06 EEST
РАЗДВИЖВАТ СЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СТРАСТИ    
ЛюбопитноС началото на предизборната кампания бе индикирано чувствително раздвижване на политическите страсти и сред жителите на Добрич и региона - както по отношение на желание за участие в изборите, така и на предпочитанията към отделните кметски кандидатури и листи за общински съветници.

Една седмица след тяхното официално обявяване социолозите констатират нарастване с 6 до 10 процента /в сравнение с проучванията преди началото на кампанията/ на относителния дял на заявилите категорично решение да упражнят правото си на глас. Това решение е за сметка на колебаещите се, съставляващи около 17 процента от цялата съвкупност, а тези, които преди посочваха, че няма да гласуват, сега са близо 11 процента, т.е. с 4 процента по-малко от предната седмица.
ДНЕС ЛЕТЦИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ МАЙСТОРСТВОТО СИ
Демонстрации на авиационно майсторство ще се извършат днес от 11 часа в добричката авиобаза. Най-добрите пилоти ще спрат дъха на простосмъртните, което за тях ще е може би поредното шоу. За мъжете от "висините" обаче това ще е просто част от суровия им делник. И начин да се докажат. 
НДТ - 11 октомври 1995 г.
 


Сходни връзки

РАЗДВИЖВАТ СЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СТРАСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди