изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:28 EEST
МЕМОРАНДУМ ОБОБЩИ РАБОТАТА НА ФОРУМА "БГ МЛАДЕЖ"    
ОбществоЕдинствените участници от Добричка област са били директорът на младежкия дом "Захари Стоянов" Камелия Койчева и Стоян Стоянов, представляващ модна агенция "Ейнджълс моделс"

 

Националният форум "БГ Младеж" се проведе на 7, 8 и 9 октомври в София, организиран от Държавната агенция за младежта и спорта /ДАМС/. Обсъдени са проблемите на младите хора на местно и национално ниво, сподели след участието си във форума Стоян Стоянов - представител на сдружение "Ейнджълс моделс". Той припомни, че сдружението е единствената младежка неправителствена организация от Добричка област, която има реализиран проект с финансовата подкрепа на  ДАМС.
Срещата е открита от председателя на агенцията Весела Лечева, прочетени са поздравителни адреси от името на президента на Република България Георги Първанов, министъра на образованието и науката Даниел Вълчев и др. По време на форума "БГ Младеж" е обсъдено още взаимодействието между местните власти и младежките организации, както и програмите за младежка дейност и т.н. Накрая е изготвен меморандум, който е обобщил работата на форума, добави Стоян Стоянов.

 


Сходни връзки

МЕМОРАНДУМ ОБОБЩИ РАБОТАТА НА ФОРУМА "БГ МЛАДЕЖ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди