изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:10 EEST
САМО С ЦИФРОВИ ТЕЛЕФОНИ В ДОБРИЧ ДО КРАЯ НА 2006 Г.    
Новини50 процента ще бъде цифрофизирана телефонната мрежа в Добрич до края на годината и 100 процента - до края на 2006-а.

Това е станало ясно на среща на кмета на Добрич Детелина Николова с главния изпълнителен директор на БТК Денис Уолах. Гостът посещава за първи път Добрич и се е срещнал с Детелина Николова с опознавателна цел. От пресцентъра на общината съобщиха, че той е запознат със структурата на работната ръка в града ни и възможностите на Центъра за услуги и информация на гражданите. Денис Уолах е проявил интерес за условията, които Добрич предлага за чуждоезиково обучение и информационни технологии.
Шефът на БТК е представил намеренията на компанията за разкриване на нови работни места в България с изграждането на модерни комуникационни центрове. Те ще бъдат оборудвани с последно поколение комуникационна техника. Предстои да се обсъдят възможностите един от тези центрове да се намира в Добрич. От своя страна Детелина Николова е изразила готовността на общината за ползотворно бъдещо сътрудничество. Тя е подарила на госта представителния каталог на Добрич.

 


Сходни връзки

САМО С ЦИФРОВИ ТЕЛЕФОНИ В ДОБРИЧ ДО КРАЯ НА 2006 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди