изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:41 EET
МАЛТА - БЪЛГАРИЯ - 1:1 В 67 МИНУТА    
Спорт

 Пълен позор за България, не - по-скоро за националния ни треньор Христо Стоичков и националния ни отбор.  Ако бяхме една нормална държава, Христо Стоичков трябва да си даде оставката и да си стои в Барселона, която помни и живее със звездните му мигове. Българският национален футбол е в траур! Това не означава, че вечно пияният ни шеф на футбола Иван Славков и нещастният ни треньор Христо Стоичков ще се чувстват гузни пред милионите български фенове и влюбени в спорта българи.

СЛАВКОВ, СТОИЧКОВ, МАХАЙТЕ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ НИ ФУТБОЛ!



Малта изравни в 34 мин. на второто полувреме след рикушет и слаба игра на защитата. Нашите започват да бързат... по пясъка. И печелят изключителното недоволство на всички българи. Дано това не е част от разпространения слух, че има уговорка двата тима да завършат наравно - 1:1. Очевидно Стоичков не става за треньор на българския национален отбор. Поне досегашният резултат в квалификацията говори за това.

Малта. С гол на Чавдар Янков в 67-ата минута България най-накрая успя да поведе при гостуването си на Малта в последната си световна квалификация от група 8. След поредното разбъркване пред малтийската врата Чаво засече с глава подаване на Георги Илиев и не даде шанс на Хабер. Халфът на Хановер се разписа и при домакинската победа на България над Малта с 4:1 миналата есен.

Ла Валета. Селекционерът на българския национален отбор Христо Стоичков заложи на трима нападатели за днешния мач на нашия тим срещу Малта. Това са Димитър Бербатов, Валери Божинов и Мартин Петров. Почти сигурно крилото на Атлетико (М) ще бъде заменен на почивката.
Съставът на България:
Стоян КОЛЕВ, Радостин КИШИШЕВ, Валентин ИЛИЕВ, Елин ТОПУЗАКОВ, Михаил ВЕНКОВ, Чавдар ЯНКОВ, Георги ИЛИЕВ, Емил ГЪРГОРОВ, Валери БОЖИНОВ, Мартин ПЕТРОВ, Димитър БЕРБАТОВ.

Малта. Малта и България завършиха при 0:0 първото полувреме на световната квалификация от група 8 на зона "Европа". Нашите имаха териториален превес през тези 45 минути, но като цяло почти не затрудниха домакините. В 19-та минута Димитър Бербатов вкара гол, но той бе отменен заради спорна засада. Пред нашата врата критичен момент настъпи само в 23-та минута, когато Уелман от чиста позиция не успя да прати топката в мрежата на Стоян Колев.

http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

МАЛТА - БЪЛГАРИЯ - 1:1 В 67 МИНУТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди