изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:03 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА    
Спорт

 Един от най-интересните мачове от осмия кръг на Източната "Б" група несъмнено е в Каварна, където днес един срещу друг ще се изправят съставите на "Калиакра" и "Добруджа".



След като се срещнаха два пъти в контроли по време на предсезонната подготовка, сега двата отбора, представящи Добричка област във втория ни ешелон, ще премерят сили в официален двубой. За съжаление, пред старши-треньора на каварненския тим Радостин Трифонов стоят не малко кадрови проблеми. Той няма да може да разчита на контузените защитници Детелин Илиев и Илиян Янков, както и на наказания голмайстор Георги Станчев. Освен това, както вече писахме, между шефовете на двата клуба имало устна уговорка бившият футболист на "Добруджа" Стефан Славов, който сега е основна фигура в отбора на крайморския град, да не участва в шампионатните мачове между двата състава. В стартовия състав на каварненци се очаква да бъде новопривлеченият халф Георги Станчев. Вчера президентът на ФК "Калиакра" Красимир Тодоров беше в столицата, за да уреди картотекирането на 26-годишния футболист, който у нас е играл с екипа на "Берое" /Стара Загора/ в "А" група, а след това е продължил състезателната си кариера във втородивизионния гръцки "Лариса". "Настроението в отбора е на нужното ниво и както във всеки мач ще играем за победа. Що се отнася до Стефан Славов, в последния момент ще се реши дали той ще вземе участие в срещата с "Добруджа", каза за НДТ Красимир Тодоров.

ИЗТОЧНА "Б" ФУТБОЛНА ГРУПА

 

ПРОГРАМА ЗА VIII КРЪГ

 

14.10.2005 г. /петък/ - 16.00 ч.

Калиакра - Добруджа

 

15.10.2005 г. /събота/ - 16.00 ч.

Спартак /Вн/ - Шумен

Сливен - Спартак /Пд/

Светкавица - Марица

Дунав - Поморие

Несебър - Хасково

АКБ Миньор - Загорец

 

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди