изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:46 EEST
Броят на загиналите в Налчик достигна шестдесет и един души    
По светаНалчик. Броят на убитите днес бунтовници в столицата на Кабардино-Балкария Налчик достигна 61 души, предаде ИТАР-ТАСС. Това съобщи заместник-министърът на вътрешните работи на Русия Андрей Новиков. Сред загиналите са и седмина бунтовници, проникнали в Чегемски район на републиката с помощта на откраднат автомобил. По последни данни при събитията в Налчик са загинали 12 мирни жители и 13 военнослужещи.


По-рано началникът на президентската администрация на руската републиката Кабардино-Балкария Олег Шандиров съобщи, че при днешните сблъсъци в Налчик са ликвидирани 59 терористи, а 17 други са задържани.
Шандиров е потвърдил по-рано постъпилата информация, че терористи са се барикадирали в сградата на 3-ти отдел на вътрешните работи и оказват съпротива.
Един от ликвидираните терористи е Анзор Астемиров, който е един от организаторите на нападението срещу Управлението по наркоконтрол в Кабардино-Балкария през декември 2004 г., предаде по-рано ИТАР-ТАСС, като се позовава на източници от силите за сигурност. Все още информацията не е потвърдена официално.
По предварителни данни в хода на сблъсъците е бил убит и лидерът на чеченските терористи Шамил Басаев.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Броят на загиналите в Налчик достигна шестдесет и един души | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди