изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:08 EEST
ОСЪДИХА НА 6 ГОДИНИ ЗАТВОР РЕЦИДИВИСТ, НАПАДНАЛ ЖЕНА    
Новини

Добричкият окръжен съд присъди шест години затвор при първоначален затворнически режим на 35-годишния Коста Йорданов Костов. Той бе признат за виновен в това, че на 1 април тази година е нападнал Кица Стоянова Костадинова и е взел дамската й чанта. За целта той я и заплашил. И вчера подсъдимият не се призна за виновен.



Историята - на 1 април 49-годишната Кица Стоянова тръгнала за работа. Решила да мине през ТМСС и да отиде през горичката до кв. "Строител". Пред нея застанал млад мъж, който започнал да й прави мимики. Казал й: "Ха сега накъде", започнал да се приближава, а жената се уплашила и започнала да го гледа в лицето. Забелязала, че в една от ръцете му има нож. Хвърлила чантата, в която имала документи и дебитна карта, а крадецът я прибрал и избягал в храстите. Потърпевшата веднага отишла до съседното училище, където намерила човек от охраната. Двамата с нея отишли до мястото. Точно в този момент в храстите се зашумяло. От там излязъл нападателят, който бързо побягнал.

 "Помня, че беше с мръсни дрехи и бяло лице. Не беше мургав, имаше фес", разказа пред магистратите Кица. Тя била  викана в полицията два пъти да го разпознае, като и двата пъти посочила 35-годишния Коста.

За да се размине с присъдата, Коста си измисляше алибита, но в крайна сметка пак ще лежи в затвора. Веднъж той вече е търкал наровете във Варна и Белене, след като има 10-годишна присъда с брат си за кражба.

"При всички случаи присъдата ще бъде обжалвана. К'ви са тез работи", каза подсъдимият, след като разбра, че може да обжалва решението на ДОС пред Варненския апелативен съд. НДТ 

 

 


Сходни връзки

ОСЪДИХА НА 6 ГОДИНИ ЗАТВОР РЕЦИДИВИСТ, НАПАДНАЛ ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди