изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:47 EEST
ОСТАНАХМЕ СЛЕПИ КЪМ НЕЗРЯЩИТЕ ХОРА    
ЛюбопитноМоже би кампанията по прибирането на лозята и царевицата бе основната причина добричлии да пропуснат да поздравят една част от своите съграждани - незрящите хора, с международния им празник.

Или пък причините са някакви други, но със сигурност добричлии вчера отново показаха, че милосърдието започна да се превръща в една несъвсем характерна за тях черта... Защото незрящите ни съграждани посрещнаха двойния си празник с празничен концерт, изнесен пред... полупразна зала /а иначе входът беше безплатен/.
В СТОЖЕР ОЧАКВАТ... КАМИЛИТЕ
Режим няма и вода няма. С това изречение посрещат и изпращат в с. Стожер от дни насам. Информирали ги, че става дума за авария, но пропуснали да ги информират кога ще се справят с нея. Явно хората от града сме по-разглезени, защото в селото не им правеше особено впечатление, че "пак спряха водата". Някои дори са забравили кога точно е спряла - едни казват "преди седмица", други - "преди пет, шест дни"... В Стожер може да се развие нов поминък - отглеждане на камили.
НДТ - 16 октомври 1995 г.
 


Сходни връзки

ОСТАНАХМЕ СЛЕПИ КЪМ НЕЗРЯЩИТЕ ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди