изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:27 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностКЪРДЖАЛИ – ПТП. 27-годишен мъж от Момчилград загина при катастрофа вчера на една от централните  улици “Гюмюрджинска”.

 Инцидентът с трагичен финал е станал около 16,30 часа.  При маневра на заден ход водачът на лек автомобил “Жигули” М.З./54/ не се е уверил, че пътят е свободен, отнел е предимството на мотоциклет “Кавазаки”, в резултат на което е последвал сблъсък. Мотоциклетистът е откаран в кърджалийската болница, където по-късно е починал. Алкохолната проба на водача на леката кола е отрицателна. Дежурна оперативно-следствена група е извършила оглед.
27-годишният момчилградчанин е тринадесетата жертва по пътищата на Кърджалийска област от началото на 2005 година. Улицата, на която стана катастрофата”, е концентратор на пътни произшествия в Момчилград.

КЪРДЖАЛИ. Двама младежи на 18 и 19 години са предадени на прокуратурата с мнение срещу тях да бъде образувано предварително производство за отглеждане и съхранение на  наркотични вещества. 18-годишният Ш.Д. бе заделил площ от семейната  нива в района на село Лещарка, община Крумовград, за да засади канабис. В средата на август криминалистите от местното полицейско управление ожънаха реколтата с общо тегло 18, 375 кг, а при претърсване в дома на неговия приятел в Джебел А.А. бяха открити 16,5 грама суха листна маса.

ЯМБОЛ. Ямболски полицаи задържаха двама 24-годишни мъже с 64 дози хероин.  
При специализирана полицейска операция на служители от сектор “Криминална полиция” при РПУ – Ямбол около 2,30 ч. тази сутрин в близост да Психодиспансера край с. Хаджи Димитрово са задържани двама 24-годишни мъже от Ямбол. При извършения обиск у тях е намерена торбичка със светлокафяво прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин. Количеството е 3,20 грама, което е достатъчно за 64 дози. Двамата са задържани за 24 часа в ареста на РПУ – Ямбол. Работата по случая продължава. Образувано е полицейско дознание.

ПЛОВДИВ. Крадец на дамско бельо бе заловен от полицията вчера в Пловдив. Служителите от ІІ РПУ са установили, че 25-годишният Н.С. през периода август - октомври тази година е извършил няколко кражби на дамско бельо от тераси на първи и втори етажи на жилища на ул. “Солунска”, ул.“Ген Колев” и бул.”Копривщица”. При проведените допълнителни разследвания полицаите са иззели 83 броя дамско бельо. Младежът, заподозрян в кражбата им,  е известен на полицията. Той е задържан за 24 часа в районното управление.

ПЛОВДИВ - ПТП
Момче и момиче загинаха при тежка катастрофа , станала тази нощ край Пловдив.
Около 1.30 часа днес на Кукленско шосе в района на новострояща се бензиностанция на ОМV лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от 19-годишният Г.Г. от Пловдив, се блъснал последователно в осветителен стълб на бензиностанцията и стълб от контактната мрежа на тролейбусния транспорт. Водачът на колата е починал на място, а 19-годишната му спътница Д.С. от Пловдив е починала на път за болницата. По първоначални данни причината за трагедията е движение с несъобразена скорост при ляв завой с голям радиус.В спасителната операция участие са взели служители от ІІ РС ПАБ-Пловдив и аварийно-спасителният отряд на РЗ ПАБ.

ПЛОВДИВ. Огнеборец пострада при гасене на пожар вчера в Асеновград. Около 13 часа в сервиз за климатици на ул.”Илинден” поради техническа неизправност на редуцил-вентила се  възпламенила газова бутилка. Случайно минаващият в този момент край сградата служител на РС ПАБ-Асеновград веднага се включил в потушаването на огъня. При гасенето главният срежант А.Н. е получил леко обгаряне на единия крак. Пожарът е унищожил  хладилник и четири климатика.

ВИДИН. Районният съд в гр. Кула е наложил наказание “пробация”/задължителна регистрация по настоящ адрес, срещи с пробационен служител за срок от 1 год. и безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на 150 часа/ на В.П./21г./ от Кула. Наказанието е наложено по образувано бързо полицейско производство за това, че лицето е придобило и държало огнестрелно оръжие – пушка без обозначения за марка и модел, годна за стрелба с малокалибрени патрони, без да има за това надлежното разрешение.

ПТП. Вчера около 21.45 часа в гр.Грамада, на ул. “Тодор Тошков”, 31-годишния Ц.М. от същия град е управлявал мотоциклет “Балкан” след употреба на алкохол – 1,36 промила. Водачът е неправоспособен, мотоциклетът без рег. номер и свидетелство за регистрация. Лицето е отказало талон за кръвна проба, както и да подпише съставените му актове. По случая в РПУ-Кула е образувано бързо полицейско производство. 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди