изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:36 EEST
ДВАМА ШОФЬОРИ НА ХЛЕБОЗАВОДА ЗАГИНАХА КРАЙ ШУМЕН    
Ред и сигурност

 

Водачите на "Добруджански хляб" били пометени от товарно волво с прикачено полуремарке и софийска регистрация. Двамата добричлии са починали на място



 


Двама мъже от Добрич са загинали при тежка катастрофа, станала на 14 октомври около 1.40 ч. на автомагистрала "Хемус", в близост до разклона за село Енево, в посока за Шумен. За пътното произшествие съобщи сайтът на РДВР-Шумен. Двата товарни автомобила "Мерцедес" с добричка регистрация са били спрели на аварийната лента един зад друг, като водачите са били между тях. Внезапно товарен автомобил "Волво" с прикачено хладилно полуремарке и софийска регистрация, управляван от Щ.Я. /44 г./, удря спрелите автомобили. Вследствие на удара двамата добричлии - 44-годишният И.С. и А.А. /38/ са починали на място. Волвото е връхлетяло мерцедесите, движейки се с несъобразена скорост и по аварийната лента. По случая е образувано следствено дело.
НДТ научи, че двата товарни автомобила с добричка регистрация са на "Добруджански хляб", а загиналите мъже са шофьори на фирмата - Иван Събев и Адриан Андреев. Погребенията са били вчера, като разходите са поети от "Добруджански хляб".
Според неофициална информация, двамата шофьори са пътували за Русе и Търговище, а камионите били натоварени с хляб. Вероятно малко след полунощ водачите спрели да пият кафе на крайпътна бензиностанция. Били застанали с чашите в ръце между двата товарни автомобила. Товарното волво също е било натоварено със стока. Според запознати, колата не е имала никакъв спирачен път. Спрягат се различни версии, между които заспиване на водача Щ.Я. и каране с бясна скорост. Волвото буквално размазало двамата добричлии, а телата им след това били събирани на части. НДТ научи още, че, вероятно поради тази причина, труповете пристигнали в Добрич в запечатани ковчези.

 


Сходни връзки

ДВАМА ШОФЬОРИ НА ХЛЕБОЗАВОДА ЗАГИНАХА КРАЙ ШУМЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди