изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:09 EEST
ОБЩИНАТА Е ИКОНОМИСАЛА 13 ХИЛ. ЛВ. ОТ МИКРОСМЕТИЩА    
НовиниОт заделените 95 хил. лв. за почистване на микросметища в града са икономисани 13 хил. лв., с които ще бъдат почистени други няколко такива, извън списъка, определен от еколозите в общината, заяви вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. Той добави още, че първото такова сметище е ликвидирано по ул. "Дондуков", а през тази седмица ще бъде изготвен нов списък с места, където има натрупани отпадъци.

Тази седмица трябва да започне възстановяването на пътната настилка в кв. "Добротица", където вече е приключило газифицирането на желаещите абонати, каза още арх. Ганчев. Продължава работата по преасфалтирането на ул. "Ген. Попов", като през седмицата ще се работи  в участъка от бул. "Добруджа" до "Христо Ботев", уточни още зам.-кметът. Кметът Д. Николова поиска по-добра координация между общината и сметопочистващата фирма "Шеле", така че да не остават купчинки с листа, събрани от работниците на общинското предприятие, неприбрани по улиците на града и вятърът отново да ги разпилява.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА Е ИКОНОМИСАЛА 13 ХИЛ. ЛВ. ОТ МИКРОСМЕТИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди