изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:26 EEST
БИОХИМ И ХЕБРОС БАНК НАМАЛЯВАТ С 50 % КОМИСИОННАТА ЗА ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ    
ИкономикаОфертата е валидна за изложението за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000

Банките Биохим и Хеброс намаляват с 50 % еднократната комисионна за разрешаване и отпускане на ипотечни заеми, съобщиха от пресслужбата на финансовата група. Така тази стандартна еднократна такса става само 0.75 % върху размера на заема. От трезора уточниха още, че предложението е валидно при подаване на искане за ипотечен заем по време и един месец след изложението за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000, което се провежда от 19 до 25 октомври в НДК, София. От отстъпката могат да се възползват всички клиенти, които попълнят безплатните талони на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк за получаване на преференциалните условия.
Допълнително за всички искания за заем, подадени до края на годината, банките освобождават клиентите от такса за предварително проучване, а евентуалната бъдеща комисионна за предсрочно погасяване на кредита ще е 2 %, а не 4 %, както досега. Предварителното одобрение, което може да се направи срещу представяне само на документи за доход, се извършва в рамките на един до два работни дни.
 


Сходни връзки

БИОХИМ И ХЕБРОС БАНК НАМАЛЯВАТ С 50 % КОМИСИОННАТА ЗА ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди