изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:44 EEST
Бойко Борисов: Не гласувайте за БСП, защото веднъж вече излъгаха: ще вдигнем заплатите - вдигнаха тока    
ПолитикаСофия. “Сезирал съм столичния прокурор Бойко Найденов относно концесията на “Софийска вода” – каза независимият кандидат за кмет на София генерал Бойко Борисов при среща с жителите на село Мрамор, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Бойко Борисов уточни, че е запитал какво точно е наложило отдаването на “Софийска вода” на концесия, защо се плащат такива заплати след като някои квартали в София нямат канализация.
Борисов е отправил запитване и до Народното събрание – колко сигнала за корупция е подала кандидатът за кмет, издигнат от БСП, Татяна Дончева, тъй като по сведения, които той имал, Божидар Димитров е казал, че само той е подал един сигнал. Според Борисов знакът, че се бориш с корупцията, е именно това – колко пъти си сезирал прокуратурата.
Независимият кандидат за кмет, който вчера се завърна от посещение в германския град Мюнхен, представи пред жителите на Мрамор германската практика за справяне с боклуците, с която той се запознал при гостуването му в Германия.
Много е важно да ме подкрепите, защото при мен е въпрос на чест да им натрия носа”, каза Бойко Борисов на жителите на Мрамор. Той им напомни да не гласуват за БСП, защото вече веднъж са ги били излъгали. “Ще вдигам заплатите, вдигнаха тока – не се подвеждайте”, предупреди независимият кандидат за кмет на София.
Кметът на село Мрамор – Руска Дросева - запозна кандидата за столичен градоначалник с нейните проблеми, свързани с липсата на самостоятелен бюджет.
От инициативния комитет срещу площадката за балиране на отпадъци в района казаха пред “Фокус”, че в района са откривани много тракийски находища и не е правилно районът да бъде отдаден за площадка за боклуци.
При пристигането си в село Мрамор Борисов беше посрещнат от десетки деца, които скандираха името му. Борисов се пошегува с тях като им каза да кажат на бабите и дядовците си: “Ако не гласувате за Бойко, няма да ви обичам”.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Не гласувайте за БСП, защото веднъж вече излъгаха: ще вдигнем заплатите - вдигнаха тока | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди