изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:15 EEST
ГОСТУВАНЕТО НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ СТРУВА 3000 ЛЕВА    
Спорт"Тимът изтегли възможно най-убийствен и лош жребий. Проблемът идва от факта, че по наредба на БФС официалните мачове не могат да се проведат, ако не са минали 72 часа", коментираха жребия от лагера на "Добруджа".

По програма мачът с "Миньор" /Бобов дол/ е в сряда, а също по програма за шампионатните срещи двубоят от десетия кръг "Несебър"  – "Добруджа" е в петък. Затова днес БФС ще се произнесе по казуса. Вариантите са два – първият е мачът за купата да бъде изместен за вторник, което пак ще е в ущърб за "жълто-зелените", тъй като сега в събота добричлии играят срещу "Дунав". Де факто тимът ще почива само в неделя, а в понеделник ще трябва да пътува за Бобов дол. Най-удачно за добруджанци ще бъде срещата "Миньор" /Бобов дол/ - "Добруджа" за купата да остане в сряда, а "Несебър" - "Добруджа" от първенството да бъде преместена от петък за неделя.

Ето какво заяви Роман Георгиев – изпълнителен директор на Добруджа: "Разочарован съм, тъй като отборът трябва да бие доста път и то срещу тим, който не подбира средствата на собствен терен. Това гостуване ще извади от касата на клуба минимум 3 000 лева, но не можем да имаме претенции, тъй като ни чака глоба, ако не играем. Не отписваме срещата."

Треньорът Валентин Пейчев заяви: "Жребият е лош, но пък веднъж вече сме ги побеждавали в Бобов дол. Това стана през изминалото първенство. Приоритет за нас ще бъде първенството, но ще се натегнем и за купата, тъй като, ако ги бием, можем да срещнем тим от А група". НДТ

 


Сходни връзки

ГОСТУВАНЕТО НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ СТРУВА 3000 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди