изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:24 EEST
ДОБРИЧ Е СРЕД НАЙ-АКТИВНИТЕ ОБЩИНИ В РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТА СРЕЩУ СПИН    
ОбществоРаботна среща по превенция на ХИВ и СПИН по едноименната програма на Министерството на здравеопазването се проведе вчера в Добрич.

 Гости бяха координаторът на компонент 7 на програмата "Превенция на ХИВ сред младите хора в и извън училище" и председател на Българската асоциация за здраве в училище Методи Методиев и Милена Захариева - асистент-консултант по компонента. На работната среща присъстваха координаторът Камелия Койчева и представители на младежки дом "Захари Стоянов", специалисти от РИОКОЗ, Нейчо Нейчев - директор дирекция "Образование" в общината, представители на Българския младежки Червен кръст и на добричките училища.
Методи Методиев даде висока оценка за свършеното в Добрич за периода от година и половина-две и посочи, че общината е сред най-активните в България. Той отчете направеното от началото на реализацията на компонент 7 и набеляза дейностите, които ще се реализират през следващия 3-годишен период. Според М. Методиев, основният акцент ще бъде поставен в опитите за промяна в нормативната уредба по отношение на включването на здравното образование в училищата. В момента то не било достатъчно откъм нуждите на учениците и практиките на другите страни.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ Е СРЕД НАЙ-АКТИВНИТЕ ОБЩИНИ В РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ПРОЕКТА СРЕЩУ СПИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди