изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:35 EEST
В. Елефтеротипия: Българин е бил пребит от полицаи на гръцкия остров Лесбос    
Новини На остров Лесбос нанесли жесток побой на българския икономически имигрант, който до момента не е имал никакви проблеми с гръцките власти, пише изданието. Заради побоя се наложило българинът да бъде настанен в болницата в Митилини.


28-годишният Панайот Панайотов бил задържан в понеделник през нощта, след като в автомобила му били намерени печати, използвани при фалшифицирането на разрешителни за имигранти, както и 13,9 грама хашиш.

Вместо да го предадат на ресорните полицейски власти, служителите на ОПКЕ предпочели да организират "своеобразен разпит" на българина, придружен с побой, в полицейска камионетка, пише Елефтеротипия.

Пред изданието българинът разказва, че е бил бит с гумени палки от четирима полицаи, докато друг, пети служител, присъствал на побоя и давал нареждания на останалите.

От време на време полицаите спирали побоя и пръскали лицето му с вода, настоявайки да признае къде е скрил наркотика и от кого го е купил.

Панайотов твърди, че никога не е взимал наркотик, че не се занимава с наркоафери и че откритият хашиш е бил сложен от непознати в автомобила му, който той държи отключен.

Във вторник се наложило полицаите да прехвърлят българина в болницата в Митилини, без обаче да уведомят прокуратурата. Едва в сряда прокуратурата получила сигнал, че българският гражданин е бил настанен за лечение заради побой. http://incidents.actualno.com
 


Сходни връзки

В. Елефтеротипия: Българин е бил пребит от полицаи на гръцкия остров Лесбос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди