изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:51 EEST
БХРА ПОДКРЕПИ "ВИПУСК'2005" НА ФРАНКОФОНСКА ПРОГРАМА - АЛБЕНА КЪМ НБУ    
ТуризъмВ навечерието на новата учебна година в к.к. "Албена" се състоя Официалната церемония по връчване на българските дипломи за степен "Специалист" по специалността "Мениджмънт и маркетинг на хотелиерството и ресторантьорството" на френски език на Франкофонска програма - Албена към Нов Български Университет и връчване на сертификати от Висшето хотелиерско училище "Пол Ожие" - Ница на завършилите тригодишното обучение по френската програма BTS.

Франкофонска програма - Албена към НБУ следва учебната програма, разработена като част от международен проект за френска диплома "ВТS" в сътрудничество с Висшето хотелиерско училище "Пол Ожие", Ница. Той е осъществен благодарение на инициативата на г-н Красимир Станев - изпълнителен директор на "Албена" АД, г-н Бойко Недялков - изпълнителен директор на "Албена Инвест Холдинг" и представители от Ница, както и със съдействието на френското посолство, представено от Френския културен институт. Дипломите на Випуск'2005 бяха връчени лично от проф. д-р Радослав Цончев - ръководител департамент "Икономика и бизнес администрация" на НБУ и доц. д-р Пламен Бочков - декан на Факултет Базово обучение на НБУ. Студентите от "Випуск'2005" бяха поздравени от председателя на БХРА - г-н Благой Рагин, от Даниела Чикова - директор "Човешки ресурси" - кк "Албена" и много други.
 


Сходни връзки

БХРА ПОДКРЕПИ "ВИПУСК'2005" НА ФРАНКОФОНСКА ПРОГРАМА - АЛБЕНА КЪМ НБУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди