изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:43 EEST
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА БТК ОБЕЩА ПО-НИСКИ ЦЕНИ И ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИНТЕРНЕТ    
ИкономикаТова той обяви на провелия се в събота семинар за журналисти в Габрово

От началото на ноември двойно се увеличава скоростта на широколентовия интернет, доставян чрез услугата ADSL на БТК, съобщи в Габрово на семинар за журналисти Владимир Георгиев, мениджър в компанията, информира агенция dnes.bg. Заедно с увеличението на скоростта от телекома обещават още да паднат цените на услугата, това е заявил Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК, но не е уточнил какво ще е поевтиняването. Цените ще бъдат обявени на изложението БАИТ ЕКСПО на първи ноември, където компанията смята да участва. Сега най-евтиният пакет ADSL е 30 лв. на месец, без ДДС.
АDSL е абревиатура на услуга, която се превежда на български като "асиметрична цифрова абонатна линия". Връзката през ADSL е от 256 килобита нагоре. Чрез нея се осигурява постоянна връзка без да се плащат телефонни импулси за времето в интернет. Тя дава възможност да се говори по телефона, докато абонатът "е" в мрежата. Може да се ползва от абонати на аналогови и на цифрови централи, но не и от телефони, които са дуплекс.
Сега абонатите на БТК са около 2 700 000. С аналогови телефони са около 1 500 000, като от тях половин милион са с дуплексни номера. Очакванията на телекома са догодина в София да няма телефони дуплекс. Цифровизацията в централата сега е около 46 процента и ще се увеличава с бързи темпове, отбелязал още Денис Уолах.
В момента телекома ще вземе участие в специализираното строително изложение в столицата Имоти Експо. Чрез участието си в него БТК иска да изяви своята готовност да подкрепи строителната индустрия в страната и да улесни изграждането на комуникациите в сградите, съобщиха от пресслужбата на телекома. Оттам уточниха още, че БТК ще подпомага ключовите региони в страната да станат по-привлекателни за инвеститорите в строителния и туристическия бизнес. Компанията ще предложи на инвеститорите, собствениците на обекти и строителните компании облекчена процедура за изпълнение на вътрешната комуникационна мрежа на новите сгради.
На годишното изложение Имоти Експо БТК ще представи новата цялостна програма, която се нарича БТК EasyLink. Тя е предназначена за изграждане на телекомуникационна инфраструктура в новите строителни обекти и свързване на кабелите с националната мрежа. Съвременната и модерна технологична инфраструктура улеснява инвестиционните проекти в страната и подпомага модернизацията на българската икономика. На изложението българските предприемачи ще могат да научат за включените в БТК EasyLink продукти за бизнеса. Участниците в изложението ще имат възможност да се запознаят с детайлите за продукти като абонаментни планове за бизнеса, които намаляват стойността на месечните сметки, вътрешни клиентски мрежи с ниски цени на разговорите в Бизнес групата (IP VPN и VPN FIX), пренос на данни през високоскоростна градска и междуградска оптична мрежа, безжичен достъп до Интернет. През технологията ADSL ще бъде демонстрирана възможност за он-лайн наблюдение по Интернет без специален софтуер, казаха още от пресслужбата на компанията.
 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА БТК ОБЕЩА ПО-НИСКИ ЦЕНИ И ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди