изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:25 EEST
ОББ ПРЕДЛАГА КРЕДИТИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ    
ОбществоНай-новият продукт на ОББ за физически лица е Отворен кредит, който е от съвсем ново поколение, информираха от трезора на банката. Това, което го отличава от стандартните кредити, отпускани досега е, че от него може да бъде теглена част от одобрената сума и човек сам да определи месечната си вноска.

Лихвата тогава ще бъде начислена само върху парите, които сте използвали за времето, в което ги използвате, а не върху цялата разрешена сума. Веднага щом погасите част от използвания кредитен лимит, то тази сума отново е на ваше разположение. Срокът на Отворения кредит е безкраен, т.е. вие винаги го имате на разположение. Размерът му е от 2000 лв. до 8 хил. лв. и се отпуска без поръчители. Погасяването става според възможностите на кредитоискателя, като той сам определя размера на вноската, която плаща ежемесечно. Тя обаче не трябва да е по-малка от 40 лв. месечно. Заедно с кредита ОББ издава и специална карта, с която могат да бъдат теглени средства от одобрената сума от всеки банкомат на банката в страната или от ПОС устройство в работното време на банката.
 


Сходни връзки

ОББ ПРЕДЛАГА КРЕДИТИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди