изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:43 EEST
МЪЖ РАЗДАВА ПАРИ НА МИНУВАЧИ    
ЛюбопитноКрис Алжарадат раздавал пари на хората, за да ги направи щастливи

Англичанинът Крис Алжарадат, на 37 години, е изтеглил от сметката си 10 000 лири (14 700 евро) и започнал да ги раздава на минувачи в сряда, за да ги "направи щастливи", съобщава и ежедневникът на град Уорчестър в централна Великобритания, цитиран от DNES.BG.
"Не знам защо правя това.", обяснява Крис. "Просто реших, че поне веднъж ще сторя нещо, за да помогна на хората и да ги направя щастливи." Тъй като многобройните минувачи реагират спонтанно с голямо недоверие и недоумение, щедрият поданик на Обединеното кралство решава да дари останалите 8 000 лири (11 800 евро) на някоя благотворителна фондация.
"Бях много учуден от реакциите на хората! Имаше случаи, в които трябваше да настоявам - "Вземете, вземете!". Вероятно повечето си мислеха, че парите са фалшиви.", разказал младежът. "Единственият проблем е, че не знам как ще реагира приятелката ми, когато разбере, че съм раздал всичките ни спестявания.", допълнил той.
 


Сходни връзки

МЪЖ РАЗДАВА ПАРИ НА МИНУВАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди