изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:34 EEST
20 ПРОЕКТА СА ПОДАДЕНИ ПО ПРОГРАМИТЕ ЗА ЗАЕТОСТ    
Общество20 са проектите, подадени в дирекция "Бюро по труда" - обслужваща общините Добрич, Добричка и Крушари, по двете национални програми за заетост.

 Крайният срок за приемането им изтече в края на миналата седмица - на 21 октомври. 19 от проектите са по програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост", а един - по НП "Асистенти на хора с увреждания". Ако проектите бъдат одобрени, през 2006 година ще бъдат разкрити 966 работни места, 20 от които за асистенти, казаха от дирекцията. По програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост" се предвижда безработни да са ангажирани в извършване на общополезни дейности или свързани с подобряване на условията на труд, за извършване на социални дейности или залесяване.
Кандидатите за участие в реализирането на програмата през 2006 година са областният управител, общините Добрич, Добричка и Крушари, Историческият музей, Обредният дом и др.
За участие в програмата проекти са подали и 3 частни фирми, които на разкритите работни места ще  наемат работници в основното си производство или за подобряване на условията на труд в съответните фирми.

 


Сходни връзки

20 ПРОЕКТА СА ПОДАДЕНИ ПО ПРОГРАМИТЕ ЗА ЗАЕТОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди