изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:35 EEST
ЦИГАНИН-ИЗНАСИЛВАЧ БРОДИ ИЗ РЕГИОНА    
Любопитно13-и октомври, петък, се е оказал фатален за 17-годишната Р.С. от Добрич.

 Момичето /от ромски произход/ било изнасилено, като преди това било отвлечено от Добрич в генералтошевско село... Мястото на гнусното престъпление било тошевското село Горица, където момичето било натикано в изоставена сграда на бившето ТКЗС и изнасилено в стая с кантар... Изнасилвачът е известен на полицията, но до този момент още не е задържан и се издирва.
"ДОБРИЧ" ОБУВА ГЕРМАНСКИ И РУСКИ ДЕЦА
Стагнацията на западния пазар накара обувния завод "Добрич" да обърне поглед към позабравения руски пазар. Вече е открит фирмен магазин в Москва, закъдето до този момент са отпътували 20 000 чифта обувки с фирмения знак на "Добрич". На конвейера са още 10 000 чифта. През миналата седмица управителят на дружеството Веселин Киров е водил преговори с потенциални клиенти за износ в Русия на обувки за 4 милиона долара. Добричките майстори не обръщат гръб и на българския пазар. Само през август за страната са произведени обувки за 100 млн.лв., а през септември и октомври - по 95 000 чифта.
НДТ - 25 октомври 1995 г.
 


Сходни връзки

ЦИГАНИН-ИЗНАСИЛВАЧ БРОДИ ИЗ РЕГИОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди