изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:09 EEST
Мирослав Севлиевски: След Емил Кюлев остава да бъде убит някой политик    
НовиниСофия. "Убийството на Емил Кюлев, когото познавам от много години, мина всички граници! Убиха в центъра на София собственика на най-голямата българска застрахователна компания и голям акционер в българска частна банка. Поклон пред паметта му и Господ да помага на съпругата и децата му. Оттук насетне остава само някой политик да бъде убит." Това заяви пред Агенция “Фокус”

зам.-председателят на партия "Новото време" и бивш министър на енергетиката Мирослав Севлиевски. Според него "това, което се случи днес в София е ужасно".
"Хората, които създадоха "Атака" и, които не искат България да влезе в Европейския съюз, за сетен път показаха, че са готови на всичко, за да спрат членството ни. Единственото, което мога да посъветвам Царя и Доган е да напуснат тази коалиция", бе категоричен Севлиевски.
 


Сходни връзки

Мирослав Севлиевски: След Емил Кюлев остава да бъде убит някой политик | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мирослав Севлиевски: След Емил Кюлев остава да бъде убит някой политик
Автор: Anonymous да 2005-10-26 @ 12:09 EEST
Ами така е,не само 1 политик трябва да бъде разстрелян,ами поне 20-30,ако не и повече!То това не прилича на нищо,такива мафиоти вместо да работят за България,те се самозабравиха.Хайде да се помъчим да познаем кой ще е следващия?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди