изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:06 EEST
АФП: Убит е собственикът на най-голямата българска застрахователна компания    
НовиниСофия. Собственикът на най-голямата българска застрахователна компания – ДЗИ, както и на банка със същото име, беше убит днес в центъра на София, съобщава АФП, като се позовава на изявление на Министерство на вътрешните работи.


Убийството на банкера Емил Кюлев стана факт в момента, в който министрите на вътрешните работи и на правосъдието – Румен Петков и Георги Петканов се ангажираха да засилят мерките срещу организираната престъпност, отбелязва агенцията. Двамата министри коментираха на пресконференция днес в София годишния доклад на Европейската комисия, който остро разкритикува България за престъпността, корупцията и неефикасността на съдебната система.
Емил Кюлев беше убит в автомобила му на оживено кръстовище в българската столица, а шофьорът му е тежко ранен и хоспитализиран.
Убийството на Кюлев, смятан за един от най-богатите хора в България, се вписва в поредицата показни убийства от 2003 г. в страната, повечето от които свързани с “разчистване на сметки” между криминалните среди.

ФОКУС

 


Сходни връзки

АФП: Убит е собственикът на най-голямата българска застрахователна компания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди