изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:11 EEST
Убийството на Емил Кюлев слага петно върху името на България, твърди Андон Тотев    
НовиниСандански. “Убийството на един от най-големите банкери в страната, Емил Кюлев, слага голямо петно върху името на България и то в момент, когато цялата европейска общност ни гледа под лупа.” Това заяви пред репортер на радио Фокус - Пирин кметът на Сандански Андон Тотев.

Президентът на Българската финансова група е най-големият инвеститор на територията на общината. Освен, че притежава Интерхотел “Сандански”, Емил Кюлев бе сред най-големите собственици на лозови масиви в региона.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Убийството на Емил Кюлев слага петно върху името на България, твърди Андон Тотев | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Убийството на Емил Кюлев слага петно върху името на България, твърди Андон Тотев
Автор: Anonymous да 2005-10-26 @ 14:31 EEST
Аз си мисля че най-голямото петно за България са нашите политици!Бедата е че прагът на общественното недоволство явно е доста висок,след като не виждаме реакция от страна на този народ,който,[ като изключим историята],продължава да търпи изцепките на родните и вносни политици,заседнали като че ли завинаги в политическият живот!Крайно време е да се научим да бъдем толерантни едни към други,но да не си затваряме очите пред издевателствата на който ни подложиха всички,управлявали страната през последните 15 години!
Убийството на Емил Кюлев слага петно върху името на България, твърди Андон Тотев
Автор: Anonymous да 2005-10-26 @ 15:08 EEST
Минат,не минат 2-3 дни[рядко седмица],пускаш сутринта радио,телевизия или интернет и хоп-ново показно убийство е извършено в България.Старите се кръстят и предричат че това не е на добро-прави са разбира се,но бедата е че по лицата на много от обикновенните отрудени хора се появява полуусмивка,предизвикана от факта че май наистина има Господ и че нищо не остава ненаказано!Кой ни направи такива,че скрито и тайничко вътре в себе си да се радваме на убийство на човешко същество?Кой изтри с 1 замах живеца в българина,че той се е примирил като че ли със всичко,свил се е в себе си и безропотно като че ли чака края на дните си?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди