изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:45 EEST
Румен Петков: Убийството на Емил Кюлев е удар срещу държавността!    
НовиниСофия. Това убийство според много сериозни наши анализи цели десталибилизация на страната и е удар по държавата и държавността. Това заяви от парламентарната трибуна министърът на вътрешните работи Румен Петков по повод убийството на президента на Българската финансова група ДЗИ Емил Кюлев тази сутрин, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Румен Петков обясни, че според анализа на МВР стрелбата срещу Кюлев няма нищо общо с извършваните до момента показни убийства. При тях е ставало дума за разправа между различни престъпни групировки, в основата, на които е имало икономически интереси. Към Емил Кюлев не е имало заплахи и той самият не се е чувствал застрашен. Доказателство за това е, че той от години не е ползвал охрана, каза Петков.
"Във всички случаи става дума за друг вид посегателство. В момент, в който се връчва докладът на Европейската комисия, когато е особено изострена чувствителността на българското общество и очакванията на нашите европейски партньори, това демонстративно убийство има съвсем различен характер", заяви вътрешният министър. Според него очевидно кръговете, които стоят зад разстрела на Кюлев, не приемат европейската интеграция на България и целят възпрепятстването на членството ни в Европейския съюз.
ИВЕТА ИСТАТКОВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Румен Петков: Убийството на Емил Кюлев е удар срещу държавността! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Румен Петков: Убийството на Емил Кюлев е удар срещу държавността!
Автор: Anonymous да 2005-10-26 @ 15:21 EEST
Държавност-каква е тази държавност,се питаме всички,когато виждаме държавната политика в областта на здравеопазване,подпомагане на социално слаби,болни и инвавиди,политиката в областа на културата и науката?Може би министър Петков има впредвид държавната политика на прикриване,по-скоро дори толериране,на всички приятелски кръгове и на техните приятели?Много от тях така са се самозабравили,че открито признават че не могат да бъдат дотатори и т.н.
Румен Петков: Убийството на Емил Кюлев е удар срещу държавността!
Автор: Anonymous да 2005-10-27 @ 01:42 EEST
Случка весела,игрива
вчера ме напрай щастлива!
Горди,умни Българани
станаха-лапни шарани!
Леко розови,червени,
днеска вече са усрени!
Пушка пукна във Софето,
пир велик във Филибето!
Гей Станишев се събуди,
някой бързо му го тури!
И министри,депутати,
тъй великите-устати,бързат пак да си говорят,че държава ще затворят.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди