изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:30 EEST
ДОМАКИНЯ ОБЯВИЛА СТАЧКА, ЗА ДА УВАЖАВАТ ТРУДА Й    
Любопитно41-годишната домакиня от американския град Франкфорт /щата Индиана/ Регина Стивънсън обявила стачка пред дома си, заявявайки на всеослушание, че тя се отказва от ръководенето на домакинството дотогава, докато семейството не започне да й помага в тази нейна нелека задача.

Да бъде разбрана жената не е трудно - семейство Стивънсън  имат четири деца на възраст от 7 до 19 години, плюс близка родственица, която също е с дете.
По думите на Р. Стивънсън, в такова голямо семейство на нея й се налага много време да се занимава с почистване, търкане, готвене, а и грижи за градината. "Аз правя практически всичко, с изключение на носенето на заплата у дома" - споделила още разлютената домакиня, имайки предвид своя съпруг.
Независимо, че майката харесва своите деца, тя се жалва, че нито едно от тях не й помага, а съпругът й постоянно закъснява от работа. По тази причина тя отказва да върши всякаква домакинска работа, докато домашните не се научат да я ценят. krugosvet.ru/НДТ
 


Сходни връзки

ДОМАКИНЯ ОБЯВИЛА СТАЧКА, ЗА ДА УВАЖАВАТ ТРУДА Й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди