изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:55 EEST
Бойко Борисов: Доклад на Интерпол води към убийците на Кюлев    
Новини

Доклад на Интерпол от преди 3 - 4 години, който се намира в МВР, ще даде насоки за разследване на убийството на банкера Емил Кюлев, заяви днес по Нова телевизия бившият главен секретар на МВР генерал Бойко Борисов.



Генералът, сега кандидат за кмет на София, препоръча на бившите си колеги да прочетат този доклад, защото "има две - три версии, на които съм убеден, че те вече са стъпили, източниците са външни".

По повод нападките на бившия министър-председател Иван Костов, че генерал Борисов е оставил наследство от 50 гангстерски убийства бившият главен секретар на МВР контраатакува и напомни, че "Богомил Бонев и Иван Костов трябва да отговорят на хората защо са излъгали, че са се справили със силовите групировки".

"А Петър Стоянов и Иван Костов трябва да кажат на хората какво ги накара тогава - като президент и премиер - да не разсекретят досиетата. Коя сила им попречи?", заяви генерал Борисов.

В същото време от банката на Кюлев ДЗИ гневно заявиха, че е "кощунство с паметта на покойния да се твърди, че фирмата му "Контракт Кюлев" е имала запорирани сметки".

Пред Агенция "Фокус" Диана Младенова, председател на Управителния съвет на ДЗИ Банк, определи като "безумни" и твърденията, че на покойния президент на Българската финансова група ДЗИ Кюлев е било наложено ограничение за пътуване зад граница, след като той е прекарал последния уикенд в Гърция.

Бившият министър Богомил Бонев заяви час преди това пред Би Ти Ви, че в деня преди покушението, "е било подадено искане за запор на сметките на фирмата "Контракт Кюлев".
http://news.netinfo.bg

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Доклад на Интерпол води към убийците на Кюлев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди