изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:49 EEST
Макфакс: Решението за Косово вече е взето и то е независимост    
НовиниБелград. Решението за бъдещия статут на Косово е взето и то е независимост, предаде македонската агенция Макфакс, позовавайки се на американския вестник “Ню Йорк таймс”.

Шест години след поемането на управлението на Косово, Съветът за сигурност на ООН взе решение за започване на преговорите за бъдещия статут на областта. Tова оставя впечатлението, че решението все още не е взето, но то е намерено и е независимост, коментира американското издание. САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Италия и Русия са отхвърлили възможността за връщането на Косово в състава на Сърбия, свързвайки решението на косовския въпрос с Албания или подялбата на областта, пише “Ню Йорк таймс”. Според изданието задачата на бившия финландски президент Марти Ахтисари, който ще ръководи преговорите, ще бъде определянето на границите на още една независима държава на територията на бивша Югославия.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Макфакс: Решението за Косово вече е взето и то е независимост | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди