изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:07 EEST
Плач, съсипан брак, повръщане и фалшива бременност в Биг Брадър 2    
ЛюбопитноИзгонването на Хубавата Елена от Биг Брадър 2 бе придружено с тонове сълзи, емоции и драма, които удариха в земята и най-сълзливите сапунени опери, познати на телевизионния зрител.


Красавицата, която се впусна в любовна авантюра с хипаря-фризьор Мариян, напусна Къщата в сряда вечерта, след един ден забавяне.

Останалата бонус нощ тя прекара с Мъро, но без секс. Всеки опит на жално обливащия се в сълзи и сополи съпруг за близост с жена си, бе отблъскван със студено отношение.

Двуметровият баскетболист дотолкова се разстрои, че го втресе и Елена се притесни наистина. Миро дори повърна в тоалетната от емоционалния срив. Освен Елена до него бяха Ирена и Вего.

Сриването на съпруга й не попречи на невярната съпруга да прекара остатъка от нощта с Мариян.

Пред Ники Кънчев, с когото пиха вино, Елена каза, че това е поредната, но окончателна раздяла с Миро. Не е много ясно какви ще са отношенията на Елена с Мариян, след като и той излезе.

Двамата в Къщата си обещаха,, като се видят в реалния свят, да заживеят заедно и да се отдадат на пламенен секс. Не е ясно доколко това ще се осъществи, като се има предвид, че Мариян има сериозна приятелка навън, а Елена сякаш използва заиграването с Мариян, за да скъса с досегашния си начин на живот и в частност с Миро.

В снощното предаване стана ясно също, че Елена не е бременна, както се опитаха да внушат създателите на предаването във вторник вечер.

В края на разговора си с Ники Кънчев в студиото влязоха родителите на Елена. Сцената бе последвана от бурен рев, като само бащата на родената в Силистра изкусителка запази спокойствие и отсече, че от сълзи няма нужда в момента.

Зрители на Нова телевизия пък се обадиха и поискаха предаването с Елена да бъде прекратено, наричайки я с не много приятни определения. Самата красавица сподели, че очаква да бъде хулена и обругана, както от зрители, така и от родителите на Миро.
http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Плач, съсипан брак, повръщане и фалшива бременност в Биг Брадър 2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди