изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:51 EEST
"ЩЕ РАБОТЯ ЗА КОНСОЛИДИРАНЕТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ"    
ПолитикаЗаяви за НДТ новият председател на ОбС - Каварна д-р Евгени Чобанов

След влизането на Мима Василева, която беше председател на ОбС - Каварна, в народното събрание като депутат от НДСВ, за председател на местния парламент в крайморския град бе избран д-р Евгени Чобанов. Д-р Е. Чобанов е роден на 24.02.1967 г. в Каварна. Работи като общопрактикуващ лекар в града. Семеен, с едно дете. Член е на Демократи за силна България. На въпрос какви ще са приоритетите в работата му като председател на ОбС, д-р Чобанов заяви:
- Ще работя за консолидирането на Общинския съвет, така че да спомогна за по-ефективната му работа, както и на инициативата на общинската администрация, в интерес на хората - за запазване на общинската собственост.
Следващото редовно заседание каварненският парламент ще проведе на 1 ноември. Сред акцентите на сесията ще са приемането на общински план за развитие за периода 2006-2013 г., като основният приоритет, заложен в този план, е туризмът. Ще бъде внесена и докладна за състоянието на изминалия туристически сезон, информация за състоянието на културните институти и други, добави още д-р Чобанов. На това си заседание ОбС - Каварна ще гледа и докладна, касаеща предложените две площадки за изграждане на депо за твърди битови отпадъци на територията на областта по програма ИСПА.
В момента д-р Чобанов участва в семинар на тема "Управление на общинската собственост", който запознава представителите на местната власт с промените в Наредба 5 на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. "В най-общ план тази наредба касае промените, прекратяването на договори, отдаването под наем на общинска собственост" - уточни още д-р Чобанов.
 


Сходни връзки

"ЩЕ РАБОТЯ ЗА КОНСОЛИДИРАНЕТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди