изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:05 EET
ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА "ИВАНОВ КЛУБ" ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА В ПОПОВО    
СпортОтборът на "Иванов клуб" /Добрич/ започва участието си в първенството на Североизточната "А" група, която е втората по сила дивизия у нас.

Президент на тима е добричкият бизнесмен Иван Иванов. Играещ треньор на волейболистите ще бъде Иван Димитров, който няколко години успешно защитава екипа на родния си клуб "Добруджа". Целта пред момчетата тази година е първото място в Североизточната "А" група и класиране за плейофите. В тима на "Иванов клуб" има още познати имена, които преди няколко години играха за "Добруджа" в елита - Климент Савов, Станислав Стоянов и Тодорин Ненчев. От юношеската формация са взети 17-18-годишните състезатели Станимир Илиев, Николай Георгиев /либеро/, Милен Илиев, Калоян Колев /разпределител/, Николай Иванов и Стефан Пеев. Последният е контузен и ще пропусне утрешния мач. Либеро на тима ще бъде Георги Георгиев, а в състава ще играят още Генчо Цветков и Симеон Симеонов, който е обличал фланелката на "Арда" /Кърджали/.

Според регламента за провеждане на шампионата, първият в крайното класиране добива право да играе за плейофите за влизане в Елитната група. След плейофите, победителят получава квота да играе при майсторите, а вторият ще играе плей-аут с предпоследния тим от елита.

Припомняме ви, че "Иванов клуб" съществува от 2002 година. Успешно се подвизаваше в областната група и бе медалист от Международната работническа спартакиада в Албена. Очаква се днес играчите да получат екипите, с които ще излязат в Попово срещу местния тим. "Все още няма къде да тренираме, не срещаме разбирателство от страна на общината. Тъй като зала "Добротица" е заета, се налага да тренираме във физкултурни салони в Добрич. Може да се стигне до там, че следващата седмица, когато сме домакини, да играем във физкултурен салон или в съседно село" - заявиха от клуба. От там добавиха, че отборът излиза само за победа при гостуването си в първия кръг.

Програма за I-я кръг на

Североизточната "А" група

29 октомври от 16 часа

Попово - Иванов клуб

П. Пондалов - Сливен

Силистра - Дунав

 

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НА "ИВАНОВ КЛУБ" ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА В ПОПОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди