изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:10 EET
НАСКО АТАНАСОВ ПРЕДСТАВЯ "ВЪПРЕКИ"    
КултураДобричкият творец Наско Атанасов представя плакат, запазен знак и карикатура в изложба, подредена в Художествената галерия в града.

 Експозицията е озаглавена "Въпреки". Авторът сподели, че експонатите са правени в периода от 1986 година до няколко дни преди откриването на изложбата. Тя ще бъде на вниманието на добричлии до 12 ноември. "Надявам се съгражданите ми да прекарат приятни минути, разглеждайки изложбата ми" - сподели Наско Атанасов.
Авторът членува в Съюза на българските художници, секция "Графичен дизайн". Участвал е в редица изложби и конкурси в България, Мексико, Белгия, Португалия, Италия, Франция, Чехия. През 1989 г. получава две поощрителни награди - на триеналето на политическия плакат в Казанлък и при участие в Москва. През 1995 г. взема първа награда на "Екозащита" в София, а т.г. е носител на втора награда на конкурса на телевизия BBT за знак "Борба с плагиатството".
 


Сходни връзки

НАСКО АТАНАСОВ ПРЕДСТАВЯ "ВЪПРЕКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди