изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:24 EEST
АЛБЕНА ЩЕ ИЗНЕНАДА ГОСТИТЕ СИ ПРЕЗ 2006 Г. С НОВИЯ 4-ЗВЕЗДЕН КЛУБ-ХОТЕЛ "ФЛАМИНГО"    
ТуризъмДнес официално Албена завършва сезон лято'2005. Освен "Добруджа" днес ще бъде затворен и четиризвездния хотел "Ралица Супериор" и стартира есенно-зимната реконструкция на хотелската база и инфраструктура.

Най-новото, което ще изненада гостите на Албена през сезон'2006 ще са хотелите "Прага" и "Братислава", чиито първи етап на реконструкция започна. Предвижда се на тяхно място да се появи нов четиризвезден клуб-хотел, който ще се нарича "Фламинго". Новият клубен комплекс ще се ползва предимно от шведския туроператор My Travel. Очаква се комплексът да влезе в експлоатация от 1 юни 2006 година. Като цяло "Фламинго" ще бъде изграден на два етапа, като вторият етап ще бъде завършен за сезон'2007.
Още един 4-звезден клуб-хотел се подготвя на плажната ивица на комплекса, който също ще работи по формулата Аl inclusive - това е "Албена Бийч клуб", който също е четиризвезден. Там ще бъдат изградени нов басейн и анимационна зала и е предназначен основно за английски пазар.
За луксозния четиризвезден хотел "Ралица Супериор" се предвижда изграждането на нов ресторант, басейн, както и да се увеличи площта на Спа центъра. В хотела се очаква да има и нова дискотека. За хотел "Арабела Бийч", разположен на плажната ивица, също се предвижда да бъде четиризвезден All inclusive клуб. В сферата на Спа туризма се очаква повишаване на контингентите  от Германия и програмите ще стартират на 15 март.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЩЕ ИЗНЕНАДА ГОСТИТЕ СИ ПРЕЗ 2006 Г. С НОВИЯ 4-ЗВЕЗДЕН КЛУБ-ХОТЕЛ "ФЛАМИНГО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди