изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:28 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностОт служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ Добрич се издирва лицето Женя Василева Петрова, родена през 1985 г., живуща в гр.Добрич, жк "Строител".


          През изминалото денонощие на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани  2 криминални престъпления.
 1.На 01.11.05 г. във Второ РПУ Добрич е получено съобщение от с.Вратарите, общ.Добричка за това, че през нощта на 31.10.05 г. срещу 01.11.05 г. неизвестно лице е влязло в стопанска постройка, собственост на жител от същото село и е извършило кражба на 8 агнета и ярета.
 По случаят работят служители на Второ РПУ Добрич. Провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното дение. Образувано е полицейско дознание.
 2.На 01.11.05 г. в РПУ Тервел е получено съобщение от с.Балик, общ.Тервел за това, че неизвестно лице чрез взлом е влязло в частен дом в същото село и е извършило кражба на циркуляр.
 По случаят работят служители на РПУ Тервел. Образувано е полицейско дознание.
 3.От служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ Добрич се издирва лицето Женя Василева Петрова, родена през 1985 г., живуща в гр.Добрич, жк "Строител".
 На 26.10.05 г. издирваното лице е напуснало дома си в гр.Добрич и оттогава е в неизвестност. Била е облечена със синьо дънково яке, син дънков панталон, бяла плетена блуза и обута с кафяви обувки. Носела е дамска чанта, тип "Раничка".
 В деня на напускане на жилището си косата й е била с дължина до раменете.
 Издирваното лице трудно комуникира.
РДВР-Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в РДВР Добрич.

На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани 3 ПТП с един пострадал гражданин.
 -На 01.11.05 г. около 14.30 ч. в гр.Добрич на кръстовището между бул."Русия" и ул."Христо Ботев" възниква пътно транспортно произшествие между товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 41 г. водач от гр.Добрич и лек автомобил "Фолксваген", управляван от 31 г. водач от гр.Добрич.
 В следствие на ПТП е пострадал водача на лекия автомобил, който е настанен за лечение в МБАЛ Добрич с комоцио, без опасност за живота.
 Причините довели до възникването на ПТП се изясняват в условията на предварително производство.
  
 Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето  на 3 пожара  в гр.Добрич и гр.Балчик бе нанесени материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди