изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:40 EEST
Гръмнаха 33-годишен в кв. Стрелбище, София    
Новини 33-годишен е бил убит тази нощ в столичния квартал “Стрелбище”. Тялото на убития е било намерено около 06.00 часа в четвъртък пред входа на блок 113 на ул. Кестенова гора в квартала.

Убитият Володя Герговски се е прибирал от събиране с приятели и е позвънил долу от звънеца край входната врата, съобщи Фокус. Минути по-късно приятелката му слязла да провери защо се бави и тогава открила трупа. Двамата са имали бебе. Мъжът е убит с един куршум в тила и два в тялото - гилзите са намерени на местопрестъплението. БНР съобщи, че през 2003 г. Герговски е регистриран за отправяне заплаха за убийство, а през 2000 г. - за престъпления за защита на интелектуалната собственост. Герговски е признал, че бил заплашван, но според Дарик самият той е отправял заплахи за убийство и смятан за човек за мокри поръчки. Володя Герговски не е брат на застреляния на 10.10 2005 г. Йордан Герговски, шофьор на митническата директорка Шинка Манова, също криминално проявен.
Снимка Bulphoto - Архив

http://www.dir.bg

 


Сходни връзки

Гръмнаха 33-годишен в кв. Стрелбище, София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди