изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:15 EEST
НОВА ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА ЩЕ ЗАРАБОТИ В БОЛНИЦАТА    
ЗдравеПред приключване е монтажът на нова телефонна централа в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщи за НДТ изпълнителният директор д-р Жанина Калинкова.

В събота и неделя ще бъдат направени пробите, очаква се съоръжението да заработи от понеделник. Новата централа ще има автоматични линии за свободен достъп до вътрешните телефони. Близките на пациентите ще могат да получават информация за състоянието им от самите отделения по всяко време на денонощието, обясни д-р Калинкова. От друга страна щяла да се подобри и вътрешната комуникация.
Новата автоматична централа се изгражда по проект на дружеството за междуболнично партньорство "Шафхаузен-Добрич". Централата е закупена от швейцарската Кантонална болница, а МБАЛ е имала ангажимента да подготви помещенията, където ще се намира. Монтажът се извършва от Хелмут Каргер - представител на немската фирма, от която е закупено съоръжението.

 


Сходни връзки

НОВА ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА ЩЕ ЗАРАБОТИ В БОЛНИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди