изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:24 EEST
ВСИЧКИ ДОБРИЧЛИИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ИЗБОРА НА КМЕТ    
ЛюбопитноПървата си пресконференция след изборния ден са 29 октомври даде кандидатът за кмет на Добрич инж. Владимир Ханджиев.

Присъстваха и местните лидери на партии, подкрепили неговата кандидатура. Инж. Ханджиев изрази задоволството си, че в изборния ден в града се е разминало без сериозни нарушения. Изненадата дошла от ниския брой гласоподаватели, които застанаха пред урните в Добрич, но пък това обуславя изборния резултат от 29-и. "Смятаме, че хората, които не гласуваха, са наши привърженици, а електоратът на БСП  вече е дал своя глас" - заяви инж. Ханджиев вчера. Следващите дни до балотажа на 11 ноември кампанията на кандидат-кмета щяла да бъде насочена към убеждаване на избирателите да дадат своя глас "дори без значение за кого".
ПЕТЪР УВАЛИЕВ ЩЕ ПОЧЕТЕ ДОБРУДЖА
Известният публицист ще прелети от Лондон до родната си страна,  за да открие с тържествено слово дните, посветени на годишнината от рождението на Йордан Йовков. Гостуването му е извоювано от директора на добричкия музей Борис Спасов, който не просто отправил покана, но и бил достатъчно настоятелен, за да не могат да ни откажат тази чест.
НДТ - 3 ноември 1995 г.
 


Сходни връзки

ВСИЧКИ ДОБРИЧЛИИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ИЗБОРА НА КМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди