изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:17 EEST
Петима румънски фенове са в "Пирогов" след побоя в Български извор    
НовиниСофия. Петима румънски фенове на “Динамо” - Букурещ са били приети с различни наранявания в Института за спешна медицинска помощ “Пирогов”, научи репортер на Агенция “Фокус” от източници от болничното заведение. Трима от тях са на по 23, 24 и 25 години, а двама – на 31 години.

Румънците предизвикаха погроми и се биха в ловешкото село Български извор, заради което се наложи полиция да ескортира двата автобуса, с които пътуваха до София. При влизането в столицата полицаите иззеха от феновете на “Динамо” ножове, прътове, вериги.
Както “Фокус” съобщи, два автобуса с румънски фенове, пътуващи към София за мача на “Динамо” - Букурещ с отбора на “Левски”, извършиха погроми в ловешкото село Български извор днес следобед. Румънците са се държали агресивно, част от тях са били видимо пияни. Автобусите с румънските фенове спрели в центъра на селото; слезлите от тях мъже потрошили близката бензиностанция, държали се предизвикателно, като дори са се сбили с местните. След погрома румънците са се качили в автобусите си и са продължили за столицата.
Мачът “Левски” – “Динамо” – Букурещ е с начален час 19 ч. http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Петима румънски фенове са в "Пирогов" след побоя в Български извор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди