изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:01 EEST
ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЯВИТЕ ЗА ПРАЗНИКА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
ОбществоТурнир по баскетбол - зона "Добруджа" - юноши, ще се проведе днес от 9 до 16 ч. в спортната зала на СОУ "Н.Вапцаров" в Генерал Тошево.

За 17 ч. е предвидено детско шоу "Мини мис и мистър талант" в залата на общината, а в 19.30 ч. ще започне конкурсът "Мис Генерал Тошево" в дискотека "Трите бора". Проявите са част от програмата по повод празника на Генерал Тошево, чиято кулминация е в началото на следващата седмица. Утре от 9 ч. отново в спортната зала на училище "Н.Вапцаров" ще се проведе кръг от областното първенство по волейбол. За 14.30 ч. е насрочен турнир по тенис на маса между отборите на Ген. Тошево, Горна Оряховица и Свищов. Градски турнир по спортен бридж ще се състои в неделя от 10 ч. в комплекс "Добруджански рай". За 10 ч. е насрочен детски турнир по тенис на маса - отново в залата на СОУ "Н.Вапцаров". В 10.30 ч. на площада ще започне парад на кучета с демонстрации. Ще гостува Киноложкото дружество от Добрич.
 


Сходни връзки

ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОЯВИТЕ ЗА ПРАЗНИКА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди