изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:19 EET
13 часа след като спечели балотажа в столицата, Борисов започна да изпълнява обещанията си    
НовиниСофия. Бойко Борисов, който вчера спечели кметските избори в столицата с убедителна преднина, започна изпълнението на част от поетите ангажименти пред софиянци още на следващия ден след обявяването на изборните резултати. Днес на булевард “България”, на разклона за НДК, се работи по запълването на дупките по асфалта, видя репортер на Агенция “Фокус”.

Още в ранните сутрешни часове на неделния ден група работници асфалтираха част от пътното платно на един от централните булеварди, по който движението е изключително интензивно и лошата настилка създава опасност от пътни произшествия. Движението по булеварда бе спряно само в едното платно, няма предпоставки за затрудняване на трафика на автомобилите.
Работник обясни, че тази сутрин към 9 часа по спешност са ги викнали на работа. На място е дошъл и ген. Борисов, който е искал лично да се убеди в качеството на изпълнението на ремонта.
Още по време на предизборната кампания Борисов обеща на среща с таксиметровите шофьори “да бъде ремонтирана точно тази дупка” на бул. “България” край НДК.
Пред репортер на “Фокус” Борисов каза, че започва с тази дупка, но улиците във всички квартали на столицата, трябва да се оправят. “Хората имат право на ново начало” – обясни новият кмет, който официално ще положи клетва в четвъртък.
НИКОЛА ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

13 часа след като спечели балотажа в столицата, Борисов започна да изпълнява обещанията си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди