изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:06 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР - 4 НОЕМВРИ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани  8 криминални престъпления и произшествия.


1.На 03.11.05 г. в Първо РПУ  е получено съобщение за това, че на същата дата неизвестно лице чрез взлом е влязло в жилище в района на ЕГ "Гео Милев" гр.Добрич и е извършило кражба на два сребърни накита.
По случаят работят служители на Първо РПУ Добрич, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.
2.На 03.11.05 г. в РПУ Каварна е получен сигнал за това, че в землището на с.Могилище, общ.Каварна неизвестно лице е влязло в трафопост на ветрогенератор и е извършило кражба на различни части на стойност около 2000 лв.
По случаят работят служители на РПУ Каварна. Образувано е полицейско дознание.
 
На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани 4 ПТП с пострадал гражданин.
  -На 03.11.05 г. , около 17,30 ч. по бул."Двадесет и пети септември" в гр.Добрич е възникнало пътно транспортно произшествие при което л.а. "КИЯ", управляван от 41 г. водач от гр.Генерал Тошево блъска  на пътното платно 77 г. пешеходец от гр.Добрич.
 Последният е настанен за лечение в МБАЛ Добрич с фрактура на ребрени кости без опасност за живота.
 Причините довели до възникването на ПТП се изясняват в условията на предварително проризводство.

 -От служители на Първо РПУ, РПУ Балчик и РПУ Генерал Тошево са установени трима водачи на 22, 60 и 41 г. от гр.Добрич, управлявали леки автомобили след употреба на алкохол над 1,2 промила.
 Техническите средства с които са изпробвани са отчели съответно 1,30, 3,2 и 2,19 промила в издишвания от водачите въздух.
 Последният водач непосредствено преди усновяването на наличието на алкохол е участвал и в пътно транспортно произшествие с материални щети.
 Материалите по трите случая се подготвят съответно за полицейско дознание и две бързи полицейски производства по чл.343, б.Б, ал.1 от НК.
 
 Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето  на 2 пожара  в гр.Добрич  и гр.Каварна без нанесени материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - 4 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди