изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:37 EEST
ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" ЗАМИНАВАТ ЗА ГЕРМАНИЯ    
КултураТалантливите изпълнители ще участват в Световен шампионат по шоуденс в град Риза

Три деца от школата за съвременни танци "Алексия" на 18 ноември заминават за германския град Риза, където ще участват в Световен шампионат по шоуденс. Това съобщи за НДТ ръководителят и хореограф на състава Севдалина Мавродиева-Нейкова, която също ще пътува с децата. В категорията до 11 г. Ана-Мария Бонева ще се представи със соловия танц "Искам да танцувам" и ще се конкурира с още 50 солисти. В дует със Станислав Димчев тя ще изпълни танца "Часовник" в конкуренция на още 43 двойки. Ваня Енчева пък ще представи соловото изпълнение "Ще бъда силна" в категорията 16-35 години. Тя ще се състезава с още 63 солови танца.
В световния шампионат по шоуденс ще участват изпълнители от 56 държави, сред които САЩ, Канада, Япония, Китай, Южна Африка, Чехия и др. От България, освен представителите на "Алексия", ще участва и едно момиче от София. Шампионатът ще се проведе от 21 до 27 ноември.
Севдалина Мавродиева-Нейкова е получила поздравителен адрес от кмета на Добрич Детелина Николова по повод Деня на народните будители 1 ноември и поредните престижни награди на "Алексия". "Всеки музикален детски спектакъл, който подготвяте с толкова финес, обич и красота, е шанс за нас да се докоснем до съвършенството, магията и непринудеността на детската душевност, извисена в танц" - се казва в поздравителния адрес.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" ЗАМИНАВАТ ЗА ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди