изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:31 EEST
ВАРНЕНСКИ РЕФЕРИ СЕ ПОДИГРАХА С "АЛБЕНА 97"    
Спорт

 Отборът на "Албена 97" /Оброчище/ отстъпи на свой терен с 0:1 от "Черноморец" /Бяла, Варненско/ в среща от първенството на Североизточната "В" футболна група.



 Момчетата на опитния треньор Васил Великов загубиха не защото бяха надиграни, а защото съдийската бригада от Варна се подигра с труда им. Домакините бяха безспорно по-добрият отбор на терена и създадоха много голови положения. При едно от тях в 80-та минута Сезгин Ремзи прати топката в мрежата на "Черноморец". Главният съдия призна гола и тръгна към центъра. Тогава помощникът му вдигна флага, за да маркира засада, която явно само той е видял. В крайна сметка, попадението във вратата на гостите бе отменено. Четири минути по-късно футболистите на Бяла, които през второто полувреме рядко минаваха центъра, направиха контраатака и отбелязаха гол. Така "Албена 97" загуби трите точки. Интересно какво ще запише в своя доклад делегатът на срещата, който бе от Силистра. Можем да предположим, че за да се хареса на варненските си шефове, той ще даде високи оценки на реферите. Едно какво сподели след този двубой треньорът на "Албена 97" Васил Великов: "Макар че загубихме, съм доволен от играта на моите футболисти. Но съдийството бе безобразно. Аз съм на мнение, че в следващите мачове с отбори от Варненска област, ако се окаже, че съдиите са от Варна, нашият отбор не трябва да играе. Това ще предложа на ръководството на нашия клуб." А всички, които познават В. Великов, знаят, че той никога не е търсил вината за неуспехите у реферите. Явно този път чашата на разочарованието е преляла. 

 

 

 


Сходни връзки

ВАРНЕНСКИ РЕФЕРИ СЕ ПОДИГРАХА С "АЛБЕНА 97" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди