изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:37 EEST
Стартира новата телевизия "Тв 7"    
Новини  София. Новата телевизия "Тв 7" стартира днес. Цялата й програма е изградена на принципа на живите блокове, каза пред репортер на Агенция “Фокус” програмният директор на медията Диляна Грозданова. До края на годината инвестициите в телевизията ще достигнат 5 млн. евро.


Първото предаване за деня на телевизията е сутрешния блок, който е подреден като пъзел - има домакин, при когото идват хроникьори и представят на зрителите информация от различни области, обясни Грозданова. Политическата част на предаването е по-малка от тази в другите телевизии, а неин водещ е журналистът Петър Волгин. Той прави свой собствен коментар и нестандартен преглед на печата и разговаря със зрители пряко по телефона. Програмата на телевизията продължава със следващ блок, в който има един водещ, който посреща гости. В предаването освен разговори с тях има вмъкнати нови програми, включително и сериали, каза още програмната директорка.
В 12 часа по "Тв 7" вървят новини. Късният следобеден блок се нарича “Тройка по никое време”. Втората емисия "Новини" за деня е в 19 часа. А след нея продължава риалити програмата "SOS-родители", в която се показва как майки и бащи търсят бавачки за своите непослушни деца. Вечерта е за любителите на сериали. В 21 часа е централната емисия новини с водещ Веселин Дремджиев. До края на вечерта програмата на "Тв 7" продължава с друг сериал и игрален филм.
Сутрешната съботно-неделна програма е ориентирана към децата. В нея има много анимационни и игрални детски филми. Ще се излъчват и документални поредици от Холивуд. В неделя пък ще върви културно предаване, което е насочено към хората, които искат да получат информация за стойностните филми и книги. В неделя между 18 и 19 часа Диляна Грозданова ще води предаването “Седмичен отзвук”. То е продължение на познатия “Отзвук” от Канал 1 на БНТ, чийто автор също бе новата програмна директорка на "Тв 7". В "Седмичен отзвук" ще бъдат включени дискусии, репортажи, разследващ материал, а Грозданова е предвидила и политическа рубрика, направена с чувство за хумор и наречена "Люти чушки". В съботно-неделния праймтайм отново ще се излъчват сериали и риалити шоута. От декември т.г. се предвижда телевизията да представя и политическа сатира под формата на куклено шоу.
ПАВЛИНА ЦАНОВА
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Стартира новата телевизия "Тв 7" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди