изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:25 EEST
МЛАД МЪЖ БЕ ПРОСТРЕЛЯН ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ    
Ред и сигурност Ранен е в корема със собствената му самоделно направена пушка при бракониерски лов край село Стожер. 22-годишен мъж от село Стожер /община Добричка/ е прострелян в корема по време на незаконен лов в горски масив в землището на селото, съобщиха от РДВР вчера.

Инцидентът е станал на 6 ноември, а сигналът е подаден във Второ РПУ около 13 ч. Със случая веднага са се заели служители на Второ РПУ, РДВР и Окръжната следствена служба, които са установили, че прострелването е станало при незаконен лов със самоделно направена пушка, собственост на пострадалия. Станало ясно също, че в бракониерския лов са участвали и други двама жители на село Стожер - на 18 и 19 години. В момента се изясняват обстоятелствата около инцидента, както и лицето, възпроизвело изстрела. Оръжието е иззето. По случая в ОСлС е образувано следствено дело.
От неофициални източници НДТ научи, че раненият мъж се казва Диян. Транспортиран е за оперативно лечение в болница във Варна и по предварителни данни няма опасност за живота му. Според запознати обаче, има съмнения за това, че куршумът е засегнал гръбначния му стълб.
 


Сходни връзки

МЛАД МЪЖ БЕ ПРОСТРЕЛЯН ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди